Vacature Restomanager Tilburg

Resto VanHarte zoekt voor haar locaties in Tilburg een

Restomanager

Voor 8-16 uur per week

Mensen een fijne avond bezorgen. Hen een luisterend oor en een lekkere maaltijd bieden. Dat doen wij bij Resto VanHarte, want wij geloven dat samen eten het recept is tegen eenzaamheid!

Wil jij helpen om eenzaamheid te bestrijden? Ben jij een netwerker die het leuk vindt om in samenwerking met lokale welzijnsorganisaties activeringsprogramma’s te organiseren in Tilburg? Weet je wat er nodig is om Resto VanHarte goed te vertegenwoordigen bij de gemeente? Heb je ideeën over hoe wij onze Resto’s nog leuker kunnen maken?

Dan willen wij jou heel graag als nieuwe collega!

Een Restomanager bij Resto VanHarte

Als Restomanager heb je de centrale taak om in samenwerking met de Horecamanager en de vrijwilligers, te zorgen voor verbinding binnen en buiten het Resto. Als account- en relatiemanager van jouw locatie(s) onderhoudt en creëer jij draagvlak en naamsbekendheid in de wijk, de gemeente en het lokale bedrijfsleven. In de stad houd jij je bezig met netwerken, relatiebeheer, realiseren van sponsoring en samenwerkingsprojecten en je signaleert kansen voor subsidies en fondsenwerving. Dit alles in afstemming met de operationeel manager.

Tevens ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de samenwerking tussen jouw Resto en de organisaties in de wijk die actief zijn op het gebied van zorg, welzijn, veiligheid, religie, werkgelegenheid en cultuur die passen bij de missie van Resto VanHarte.

Wat wij zoeken

Een fijne collega die de (lokale) zichtbaarheid, naamsbekendheid en impact van Resto VanHarte weet te vergroten en nieuwe gasten weet aan te trekken. Iemand die bovendien een goede relatie met samenwerkinsgpartners en gemeente weet op te bouwen en/of te versterken.

Wij vragen

Je herkent je in de competenties ondernemerschap, netwerken, initiatief nemend, verbindend en samenwerkingsgerichtheid.

Wat wij jou geven

Over Resto VanHarte

Een Resto is een gezellig buurtrestaurant waar iedereen mag aanschuiven. Het is de plek waar eenzaamheid wordt ingeruild voor een luisterend oor. En dat onder het genot van een lekkere en gezonde maaltijd. Samen met onze vrijwilligers verwelkomen we gasten op meer dan 40 locaties. Dit zijn plekken in grote en middelgrote steden waar we met z’n allen eenzaamheid willen tegen gaan. Want 1 op de 3 Nederlanders voelt zich eenzaam en wij willen die eenzaamheid bestrijden.

De drijvende krachten achter Resto VanHarte zijn een professioneel team van Restomanagers, Horecamanagers en vrijwilligers. Zij worden ondersteund door een klein team in Amsterdam. Dankzij hun inzet en de bijdrage van donateurs, de overheid en bedrijven zorgt Resto VanHarte jaarlijks voor meer dan 100.000 ontmoetingen! En waar we kunnen organiseren we ook nog andere activiteiten om eenzaamheid tegen te gaan.

Meer informatie over Resto VanHarte vind je op www.restovanharte.nl.

Ben jij onze nieuwe Restomanager

Zie jij jezelf werken als Restomanager voor Resto VanHarte? Stuur dan je motivatie en CV naar sollicitatie[at]restovanharte.nl ter attentie van Oona van Vuren.

Voor vragen over het werk van een Restomanager kun je contact opnemen met Anne Kaasenbrood. Zij is Operationeel manager, M 06 2185 2850 en kan je er alles over vertellen.

We hebben een verkeerde kleur rood Resto VanHarte-schorten liggen. Die kun jij nu voor slechts 5 euro kopen! Voor jezelf of cadeau voor een ander. Zolang de voorraad strekt.