Houd onze Resto's in Den Haag open. Teken de petitie! Dankjewel!

Onze gasten kijken enorm uit naar hun wekelijkse uitje bij Resto VanHarte, waar ze buurtgenoten ontmoeten en gezelligheid vinden. We krijgen geen subsidie. Teken daarom als je dat wil vandaag nog de petitie. Laat zien dat je het belangrijk vindt dat Resto in Den Haag blijft. Samen kunnen we een verschil maken en onze buurtrestaurants openhouden voor iedereen die dat hard nodig heeft.

Lees onder de petitie meer informatie

Petitie: behoud Resto VanHarte in Den Haag

Ja, ik vind het belangrijk dat Resto VanHarte in Den Haag mensen bij elkaar brengt
4 characters left
Hou mij per e-mail op de hoogte van de resultaten

In Den Haag zijn er net als in veel andere plaatsen veel te veel mensen die altijd maar alleen moeten eten. Niemand wil en hoeft eenzaam te zijn. Er is een oplossing: wekelijks samen aan tafel eten met daarbij leuke en mooie gesprekken. Bij Resto VanHarte ontmoeten buurtgenoten elkaar wekelijks aan de eettafel in locaties in de buurt. Onze buurtrestaurants zijn niet zomaar plekken waar we eten; het zijn levendige ontmoetingsplaatsen waar verhalen worden gedeeld, waar een gevoel van verbondenheid tot stand komt en waar vriendschappen ontstaan. Kortom: het recept voor een sterke en sociale gemeenschap.

Maar we weten niet hoe lang we in Den Haag nog open kunnen blijven. Want er is steeds minder subsidie. Maar onze gasten betalen toch een eigen bijdrage? Dat klopt, maar dat dekt slechts een deel van de kosten van het sociale buurtrestaurant. Mogelijk moeten we onze gasten gaan teleurstellen. Tenzij we samen actie ondernemen!

Onze gasten kijken enorm uit naar hun wekelijkse uitje bij Resto VanHarte, waar ze buurtgenoten ontmoeten en gezelligheid vinden. Teken als je dat wilt vandaag nog de petitie en laat zien dat je het belangrijk vindt dat Resto in Den Haag blijft. Samen kunnen we een verschil maken en onze buurtrestaurants openhouden voor iedereen die dat hard nodig heeft.

Jouw ondertekening is een stem van solidariteit. Samen kunnen we ervoor zorgen dat niemand zich alleen hoeft te voelen.

Hartelijk dank!

Namens alle (mede)gasten en vrijwilligers van Resto VanHarte

P.S. Per e-mailadres geldt één stem. Laat alsjeblieft vandaag nog weten dat ook jij de Resto VanHarte-buurtrestaurants belangrijk vindt. Heel hartelijk dank.

Terug naar ondertekenen