Sponsor placemats in een Resto voor een jaar

Wil je op een tastbare en praktische manier bijdragen aan eenzaamheidsbestrijding? Overweeg dan eens om een jaar lang de placemats van één of meerdere van onze buurtrestaurants te sponsoren. Met jouw hulp kunnen we niet alleen heerlijke maaltijden serveren, maar ook een warme en gastvrije sfeer creëren voor iedereen die behoefte heeft aan verbinding en gezelschap.

Met de sponsoring van onze placemats maak je op een directe manier impact. Als je dat wilt, kunnen we ook jouw naam of de logo van jouw bedrijf prominent weergeven op de placemat. Een mooie manier om jouw maatschappelijke betrokkenheid of die van je bedrijf te laten zien aan een breed publiek. Bovendien helpt jouw bijdrage ons om de kosten van onze buurtdiners te dekken en middelen vrij te maken voor andere waardevolle programma's en activiteiten die eenzaamheid tegengaan en sociale inclusie bevorderen.

Met het sponsoren van onze placemats, help je ons een ondersteunende omgeving te creΓ«ren waar mensen samen kunnen komen, gesprekken kunnen voeren en nieuwe vriendschappen kunnen sluiten. Samen kunnen we een verschil maken en een warmere, hechtere gemeenschap creΓ«ren waarin niemand zich alleen hoeft te voelen. Neem, als je dat wilt, vandaag nog contact op met John van Duin via fw@restovanharte.nl of doneer direct via onderstaand formulier.

Hartelijk dank!

Namens alle gasten van Resto VanHarte

Heading

Tekst onder kop

Eenmalig doneren
Aantal
x {bedrag}

We sturen je graag een bevestiging

Gegegevens
6 characters left
Nieuwsbrief ontvangen?

Betaalgegevens

Betalen met iDeal