Sponsor een vrijwilligerstraining voedselveiligheid

Wil jij persoonlijk of met je bedrijf een tastbaar verschil maken in de strijd tegen eenzaamheid en bijdragen aan gezonde en veilige diners voor onze gasten? Overweeg dan eens om één of meerder trainingen voedselveiligheid voor onze vrijwilligers te sponsoren. Onze vrijwilligers zijn de ruggengraat van onze buurtrestaurants, en met de juiste training in voedselveiligheid kunnen zij met nog meer vertrouwen en deskundigheid hun waardevolle bijdrage leveren. Jouw steun helpt ons niet alleen om de veiligheid van de maaltijden te garanderen, maar draagt ook bij aan het creëren van een ondersteunende omgeving waarin niemand zich eenzaam hoeft te voelen.

Samen kunnen we een verschil maken in het leven van anderen en bijdragen aan een gezondere, veiligere en meer inclusieve samenleving. Neem, als je dat wilt, vandaag nog contact op met John van Duin via fw@restovanharte.nl of doneer direct via onderstaand formulier.

Hartelijk dank namens alle gasten van Resto VanHarte!

Heading

Tekst onder kop

Eenmalig doneren
Aantal
x {bedrag}

We sturen je graag een bevestiging

Gegegevens
6 characters left
Nieuwsbrief ontvangen?

Betaalgegevens

Betalen met iDeal

Resto VanHarte maakt kans op een Appeltje van Oranje. Dit is dΓ© prijs van het Oranje Fonds voor projecten die mensen verbinden en eenzaamheid verminderen. De winnaar ontvangt €25.000 uit handen van koningin MΓ‘xima. Stem jij op ons? Dit kan tot en met 31 mei. Dankjewel!