Schuif gezellig aan

Heb je zin in een gezellig avondje uit? Wil je nieuwe mensen leren kennen? Wil je samen met buurtgenoten genieten van een lekker, gezond en betaalbaar driegangendiner? Schuif gezellig aan bij Resto VanHarte!

Liesbeth Reinders, links op de foto: "Ik ga vaker naar Resto VanHarte sinds mijn man overleden is. In plaats van alleen thuis te eten, eet je samen. Het is lekker, gezellig en betaalbaar. Ik kan Resto VanHarte dan ook van harte aanraden."

Eet mee voor slechts 5 euro!

Bij Resto VanHarte eet je samen met buurtgenoten voor maximaal 8 euro. De maaltijd is altijd vers en gezond, met als optie vega(n) of halal. Was je nog niet eerder bij Resto VanHarte? Dan eet je bij inlevering van de hartvormige kortingskaart mee voor 5 euro. Het enige wat je hoeft te doen, is online reserveren via onderstaande kaart bij een Resto in jouw buurt en de hartvormige kaart mee te nemen. Je bent VanHarte welkom!

Vind een Resto
bij jou in de buurt

Klik op een plaats op de kaart,
2
6
3
2
2
3
2
3
2
3
4
3
4

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang maandelijks het laatste nieuws van Resto VanHarte.

Doe met ons mee

Samen eten is een laagdrempelige manier om mensen te leren kennen.

Kom bij ons eten

Zet jij je graag in voor een ander? Help mee als vrijwilliger bij Resto VanHarte. We hebben je hulp hard nodig!

Meld je aan

Laat zien dat jij Resto VanHarte een warm hart toedraagt. Ga naar de webwinkel en steun ons met je aankoop.

Naar de webwinkel

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik reserveren?

Reserveren kan eenvoudig via de pagina Locaties. Zoek en klik op een Resto in de buurt om vervolgens het reserveringsformulier in te vullen. Telefonisch reserveren kan via 0900 900 3030 (maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur).

Hoe kan ik mijn reservering annuleren?

Je kunt je reservering annuleren door te klikken op de annuleringslink in de bevestigingse-mail of door te bellen met de reserveringslijn: 0900 900 3030 (maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur).

Er is geen Resto VanHarte in mijn woonplaats?

Resto VanHarte streeft ernaar om op zoveel mogelijk plaatsen in Nederland mensen te verbinden aan de eettafel. Een nieuwe Resto is er niet zomaar. En kunnen we niet alleen realiseren. Daarom zoeken wij samenwerkingspartners, vrijwilligers, fondsen, particuliere en zakelijke partners en donateurs om op nieuwe locaties een Resto te kunnen openen en bestaande locaties voort te kunnen zetten. Wil je hieraan bijdragen? Kijk dan op de pagina Vacatures of neem contact op via info@restovanharte.nl.

Hoe kan ik mij opgeven als vrijwilliger?

Wil je ook bijdragen als vrijwilliger? Kijk dan op de pagina Word vrijwilliger of stuur een e-mail naar sollicitatie@restovanharte.nl.

Resto VanHarte maakt kans op een Appeltje van Oranje. Dit is dรฉ prijs van het Oranje Fonds voor projecten die mensen verbinden en eenzaamheid verminderen. De winnaar ontvangt โ‚ฌ25.000 uit handen van koningin Mรกxima. Stem jij op ons? Dit kan tot en met 31 mei. Dankjewel!