Resto VanHarte is actief lid NOV

Resto VanHarte is lid van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). De NOV komt op voor de belangen van vrijwilligers en zorgt dat vrijwillige inzet de aandacht krijgt die nodig is. Daarnaast zet de organisatie zich in om de positie van het vrijwilligerswerk in de samenleving te versterken. Resto VanHarte is een echte vrijwilligersorganisatie, zonder vrijwilligers geen Resto. Daarom zijn we actief lid van de NOV.

Dankzij onze samenwerking met de NOV hebben we toegang tot kennis en advies op het gebied van vrijwilligerswerk, maar ook tot tools en instrumenten om vrijwilligers te vinden en te binden. Wij geven op onze beurt weer kennis door over hoe onze vrijwilligers hun werk ervaren en wat ze nodig hebben om dit goed te doen. Samen met de NOV kunnen we ook het gesprek over de rechten en belangen van vrijwilligers aangaan met politiek en overheid.

We hebben een verkeerde kleur rood Resto VanHarte-schorten liggen. Die kun jij nu voor slechts 5 euro kopen! Voor jezelf of cadeau voor een ander. Zolang de voorraad strekt.