Resto VanHarte Club van 100

In steeds meer gemeentes heeft Resto VanHarte de Club van 100. In de Club van 100 doneren buurtbewoners en ondernemers jaarlijks ieder 100 euro (of meer) aan een Resto in hun eigen stad. Zo dragen ze bij aan het geluk van mensen die eenzaam zijn. Je maakt deel uit van een groep mensen die zorgt voor meer verbinding in de eigen omgeving. Wil je dat ook? Word dan lid van de Resto VanHarte Club van 100 en maak impact in je eigen stad!

“Wij vinden het belangrijk om een goed doel te steunen dat echt lokaal actief is en waar elke euro midden in de samenleving terechtkomt bij de groep die het nodig heeft. Met onze donaties hopen we veel eenzame buurtbewoners weer contact met anderen te laten krijgen.”

Christian Snoek, eigenaar Kartcentrum Lelystad en lid van de club van 100

Lid worden van de Resto VanHarte Club van 100 betekent meer betrokken zijn bij eenzaamheidsbestrijding in jouw stad. Via een nieuwsbrief houden we je op de hoogte van wat er gebeurt met jouw donatie. Daarnaast nodigen we je graag uit om met eigen ogen te zien hoeveel onze ontmoetingsdiners betekenen voor buurtbewoners met gevoelens van eenzaamheid. Wil jij bijdragen aan minder eenzaamheid in jouw stad? Meld je aan voor de Club van 100 bij John van Duin via fw@restovanharte.nl.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een goed gevoel: je draagt bij aan minder eenzaamheid in je eigen wijk/stad
  • Je bent meer betrokken bij eenzaamheidsbestrijding in jouw stad
  • Je ziet met eigen ogen wat een ontmoetingsdiner betekent voor onze gasten
  • Je ontmoet anderen die zich ook inzetten voor meer verbinding in de buurt

We hebben een verkeerde kleur rood Resto VanHarte-schorten liggen. Die kun jij nu voor slechts 5 euro kopen! Voor jezelf of cadeau voor een ander. Zolang de voorraad strekt.