Geef weg wat je niet meer gebruikt en kom met nieuwe schatten thuis

Weggeeftafeldiner bij Resto VanHarte: Samen eten én spulletjes ruilen voor meer verbinding in de stad

Buurtrestaurant Resto VanHarte Utrecht organiseert op vrijdag 18 maart in Buurtcentrum Bij de Buren in Parkwijk een weggeeftafeldiner: samen eten én spulletjes ruilen voor meer verbinding in de stad. Heb je spullen in huis die te mooi zijn om weg te doen, maar die je eigenlijk niet meer gebruikt? Ben je benieuwd naar wat je wijkgenoten weg te geven hebben? En wil je lekker, betaalbaar uit eten gaan en nieuwe mensen leren kennen? Meld je aan!

Programma
Zoals gewoonlijk kookt het vrijwilligersteam onder leiding van onze professionele chef-kok een lekker en vers driegangendiner. De tafel is gezellig gedekt. Én er staat een mooie tafel klaar voor de meegenomen spullen. Tussen het voorgerecht en het hoofdgerecht is een kijkronde en kan iedereen een briefje plakken op wat hij of zij graag zou willen hebben. Na het hoofdgerecht wisselen de spullen van eigenaar, en wat door meer mensen gewenst wordt, wordt verloot. Spullen die overblijven aan het einde van de avond, worden aan Emmaus Parkwijk gedoneerd.

Schuif gezellig aan bij Resto VanHarte
Resto VanHarte organiseert wekelijks lekkere diners voor meer verbinding in de stad; op vrijdag in Buurtcentrum Bij de Buren in Parkwijk en op dinsdag bij het Driegeneratiecentrum in Kanaleneiland. Iedereen is van harte welkom. Reserveren is wel nodig. Dit kan via https://reserveren.restovanharte.nl/ of via 0900 900 3030 (maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur). Het diner start om 18.00 uur. Inloop is vanaf 17.30 uur. Bijdrage voor het diner is zeven euro. Met een u-pas 5 euro en dat kun je ook uit het u-pasbudget betalen. Kinderen betalen de helft.

We hebben een verkeerde kleur rood Resto VanHarte-schorten liggen. Die kun jij nu voor slechts 5 euro kopen! Voor jezelf of cadeau voor een ander. Zolang de voorraad strekt.