Weer open in Den Bosch met een bijzondere gast

Ongeveer een maand geleden zetten we de deuren van onze Resto’s weer wagenwijd open. Na maanden lock down konden we eindelijk onze gasten weer voorzien van een lekkere, gezonde maaltijd én gezelligheid. De eerste openingsavonden waren heel bijzonder. Gasten en vrijwilligers waren blij om elkaar weer te zien. Kijk voor de feestelijke openingsfoto’s op onze lokale Facebook pagina’s.

Ook in Den Bosch konden we niet wachten om weer te koken voor onze gasten. Op 23 juni waren we in BBS Boschveld voor de derde keer weer open na de lock down. Het was een gezellige avond: 24 gasten genoten samen van een heerlijk diner. Chef-kok Rick Hagenaars had zich samen met ons team van vrijwilligers extra uitgesloofd in de keuken. Het team kreeg bij de voorbereiding in de keuken hulp van niemand minder dan Nicolette van Dam.

Voor haar boek Nederland heeft alles bezocht Nicolette van Dam, ambassadeur van de Postcode Loterij, Resto VanHarte Den Bosch. Nicolette heeft veel horecaervaring en dat was te zien! Ze hielp fantastisch mee in de keuken en in de bediening en er was ook ruim de tijd voor een praatje met onze gasten en vrijwilligers. Een zeer geslaagde avond dus.

We hebben een verkeerde kleur rood Resto VanHarte-schorten liggen. Die kun jij nu voor slechts 5 euro kopen! Voor jezelf of cadeau voor een ander. Zolang de voorraad strekt.