Week tegen Eenzaamheid: Resto VanHarte en Albert Heijn brengen mensen samen

Van 29 september tot en met 6 oktober vindt de Week tegen Eenzaamheid plaats, een initiatief van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Tijdens deze week brengen sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte en Albert Heijn mensen met elkaar in verbinding aan de eettafel. Op zo’n vijftig locaties door het hele land organiseren zij samen gezellige ontmoetingsdiners voor de buurt, waarbij Albert Heijn de boodschappen voor de diners sponsort. Iedereen die van lekker eten houdt en nieuwe mensen wil leren kennen, kan zich aanmelden voor een diner via www.restovanharte.nl.

Medewerkers Albert Heijn nodigen klanten uit voor verbindende diners.

Tijdens de Week tegen Eenzaamheid nodigt Albert Heijn klanten uit om gezellig te komen eten bij Resto VanHarte. Hiervoor plaatst Albert Heijn in vijf winkels, in Alkmaar, Amsterdam, Ede, Enschede en Venlo aanschuiftafels in de winkel. In deze mini-restaurantjes laten medewerkers van Resto VanHarte en Albert Heijn klanten onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met de formule van Resto VanHarte. Elke winkel deelt daarnaast een aantal dinerbonnen uit om mensen met gevoelens van eenzaamheid uit te nodigen om een keer gratis te komen mee-eten bij Resto VanHarte

Iedereen is van harte welkom
Iedereen is van harte welkom om mee te eten of om mee te helpen tijdens de Resto VanHarte diners. De diners starten meestal om 18.00 uur. Inloop is vanaf 17.30 uur. Bijdrage voor het diner is gemiddeld 7,50 euro. Reserveren is verplicht. Dit kan via www.restovanharte.nl of via 0900 900 3030 (maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur).