Twee nieuwe leden raad van toezicht Resto VanHarte

De raad van toezicht van Resto VanHarte is verheugd te melden dat zij, na een succesvol sollicitatieproces, per 1 juni 2023 twee nieuwe leden mag verwelkomen: Mascha ten Bruggencate en Michael Overzier.

Met deze twee nieuwe leden is de raad weer op volle sterkte en anticipeert zij op het aangekondigde vertrek van Jan Christiaan Hellendoorn per eind juni 2023.

Voorzitter raad van toezicht Janet Helder: "Wij zochten naar kandidaten met het profiel sociale cohesie en met het profiel marketing & communicatie. Ik ben onder de indruk van de kennis en ervaring die Mascha en Michael op deze respectievelijke vakgebieden kunnen inbrengen. Dit maakt dat wij nog beter onze taak als raad van toezicht kunnen uitvoeren. Ik zie dan ook uit naar de samenwerking."

Directeur-bestuurder Polle Janssens: "Ik zie de raad van toezicht ook als een raad van inzicht. Met de benoeming van Mascha en Michael komt er extra expertise en inzicht voor ons als organisatie beschikbaar. Dat is goed nieuws gezien onze ambitie om nog meer te professionaliseren en impact te maken. En daarmee vooral ook goed nieuws voor onze gasten en vrijwilligers, waarvoor mijn collega's en ik ons dagelijks met hart voor inzetten."

Resto VanHarte maakt kans op een Appeltje van Oranje. Dit is dรฉ prijs van het Oranje Fonds voor projecten die mensen verbinden en eenzaamheid verminderen. De winnaar ontvangt โ‚ฌ25.000 uit handen van koningin Mรกxima. Stem jij op ons? Dit kan tot en met 31 mei. Dankjewel!