Terugblik op een bijzonder jaar: lees ons jaarverslag

In ons jaarverslag van 2023 blikken we terug op een bijzonder jaar vol prachtige ontmoetingen in onze Resto's. Buurtbewoners verzamelden zich aan tafel, gingen met elkaar in gesprek en leerden elkaar echt kennen. In de KinderResto's ontdekten kinderen de waarde en het plezier van samen koken en eten. De Onvergetelijke Kookclub bood mensen met dementie en hun mantelzorgers een platform om kook-, eet- en levenservaringen te delen. Onze WereldResto's bevorderden begrip tussen verschillende culturen.

Juist in een tijd waarin het vaker gaat over onze verschillen dan over wat ons verbindt, toonden we opnieuw aan dat de eettafel het ultieme middel is voor verbinding en het verminderen van eenzaamheid.

Ben je benieuwd naar onze resultaten, projecten, samenwerkingen en persoonlijke verhalen van gasten, vrijwilligers en medewerkers? Neem dan nu een kijkje in ons jaarverslag. We wensen je veel leesplezier!


We hebben een verkeerde kleur rood Resto VanHarte-schorten liggen. Die kun jij nu voor slechts 5 euro kopen! Voor jezelf of cadeau voor een ander. Zolang de voorraad strekt.