Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan en Resto VanHarte organiseren seniorencolleges met diner

Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan en Resto VanHarte organiseren seniorencolleges met diner in Amsterdam Nieuw-West. Locatie is het Calvijn College op Pieter Calandlaan 3. Het gaat om vier colleges binnen de collegereeks Sociale Bewegingen: Van vrouwenrechten tot
Amsterdamse krakers. Na afloop van de colleges serveert Resto VanHarte een lekker, gezellig en betaalbaar driegangendiner.

Stichting Oud Geleerd, Jong gedaan organiseert interactieve colleges voor senioren, gegeven door studenten. In de colleges delen enthousiaste studenten hun kennis en gaan in gesprek met de deelnemers. De groepen zijn klein, zodat er veel ruimte is voor interactie.

De diners vinden plaats op donderdag 23 en 30 maart en op 6 en 13 april van 16.30 - 17.30 uur met aansluitend het diner. Eigen bijdrage voor het college is 2,50 euro. Met Stadspas is de prijs voor het diner vier euro en zonder Stadspas is het zeven euro. Aanmelden voor het diner is verplicht en kan via www.restovanharte.nl/kom-eten.

We hebben een verkeerde kleur rood Resto VanHarte-schorten liggen. Die kun jij nu voor slechts 5 euro kopen! Voor jezelf of cadeau voor een ander. Zolang de voorraad strekt.