Start schuif-aan-campagne voor huisartsen

Resto VanHarte bestrijdt én voorkomt eenzaamheid door mensen bij elkaar te brengen aan de eettafel. Huisartsen hebben goed zicht op mensen met gevoelens van eenzaamheid in hun praktijk. Resto VanHarte nodigt hen daarom uit om deze mensen door te verwijzen naar onze gezellige buurtrestaurants. Dat doen we door hen te voorzien van een informatiepakket met onder andere een 3D pop-up kaarthouder en hartvormige kortingskaarten. De huisarts kan de kortingskaarten in de wachtkamer aanbieden via de kaarthouder en gebruiken om patiënten uit te nodigen in een 1:1 gesprek in de spreekkamer.

Met de hartvormige kortingskaart eten patiënten – als ze nog niet eerder bij Resto VanHarte waren – mee voor vijf euro. Wanneer mensen meerdere kortingspassen hebben zoals bijvoorbeeld een minimapas, geldt de hoogste korting. Reserveren is verplicht en kan telefonisch via 0900 900 30 30 op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur en via www.restovanharte.nl/schuifaan

Resto VanHarte verspreidt de informatiepakketten onder alle huisartspraktijken in de buurt van onze Resto’s. Vanaf deze week starten we een pilot onder zes steden: Den Bosch, Tilburg, Den Haag, Rotterdam, Lelystad en Utrecht. Op basis van de resultaten van deze pilot beslissen we of we de campagne uitrollen over de overige steden waar we met Resto VanHarte actief zijn.

We hebben een verkeerde kleur rood Resto VanHarte-schorten liggen. Die kun jij nu voor slechts 5 euro kopen! Voor jezelf of cadeau voor een ander. Zolang de voorraad strekt.