Resto VanHarte zoekt twee nieuwe leden raad van toezicht

In verband met het vertrek van één van de leden en de gewenste uitbreiding van de raad zijn we op zoek naar twee nieuwe leden van de raad van toezicht. Het gaat om een lid raad van toezicht met het profiel marketingcommunicatie/media en een lid raad van toezicht met het profiel sociale cohesie.

Resto VanHarte is na corona een nieuwe weg ingeslagen van groei en verdieping. Een sterke en betrokken raad van toezicht is hiervoor belangrijk. Samen met de andere bevlogen leden houden de nieuwe leden van de raad van toezicht niet alleen toezicht op de financiΓ«le gezondheid en risicobeheersing, maar ook op de uitvoering van de strategie om onze doelen te behalen. Het is een prachtige kans om je in te zetten voor minder eenzaamheid in Nederland.

Waar zijn we naar op zoek

De twee nieuwe leden hebben bestuurlijke/toezichthoudende ervaring en kwaliteiten, academisch werk- en denkniveau en een actief bestuurlijk/maatschappelijk netwerk. Daarnaast hebben ze inzicht in maatschappelijke, politieke en bestuurlijke verhoudingen en het vermogen en de attitude om de bestuurder met raad en als klankbord terzijde te staan.

De nieuwe leden van de raad van toezicht zijn minimaal tien dagen per jaar beschikbaar. Interesse? Bekijk hier de volledige vacaturetekst. Belangstellenden kunnen per E-mail of telefonisch contact opnemen met Gineke Bossema, gbossema@gmail.com of 0653 371043 of Vroukje Boenk, vroukje.boenk@keij.nl of 0651 454761.

Een cv met motivatie ontvangen we graag uiterlijk dinsdag 11 april via: vroukje.boenk@keij.nl

We hebben een verkeerde kleur rood Resto VanHarte-schorten liggen. Die kun jij nu voor slechts 5 euro kopen! Voor jezelf of cadeau voor een ander. Zolang de voorraad strekt.