Resto VanHarte Leidsche Rijn viert heropening met feestelijk menu en mooie programmering

Resto VanHarte Utrecht Leidsche Rijn weer open

Resto VanHarte in Parkwijk, Leidsche Rijn gaat per 28 januari weer open. Vanaf die dag kunnen buurtgenoten weer genieten van een lekkere maaltijd én goed gezelschap aan de gemeenschappelijke eettafel. Iedereen is welkom om gezellig aan te schuiven.

Uitpakken
Het wijkrestaurant pakt deze dagen uit met een feestelijk menu met onder andere een Italiaanse tomatensoep en zalmfilet met amandel en cranberrysaus en een mooi dessert op 4 februari. Op 11 februari wordt voorafgaand aan het diner een wijkdialoog georganiseerd in samenwerking met Utrecht in Dialoog. Zo viert het restaurant dat het weer mogelijk is om samen aan tafel te eten. "Het was fijn dat we afhaalmaaltijden konden blijven verzorgen en die vonden ook gretig aftrek," aldus Aziz al Sahli, horecamanager van Resto VanHarte in Parkwijk. "Maar onze gasten hier aan tafel verwennen gaat toch boven alles."

Lekker, gezellig én veilig
Resto VanHarte wil dat samen eten lekker, gezellig én veilig is. In het buurtrestaurant gelden dan ook strikte hygiëneregels in het restaurantgedeelte en in de keuken. Bij de heropening houdt Resto VanHarte de richtlijnen van het RIVM in acht. Mee-eten kan dan ook uitsluitend door van te voren online te reserveren via https://reserveren.restovanharte.nl/ of via telefoon op 0900 900 3030.

Verder gelden de volgende RIVM-richtlijnen:

Iedereen is welkom
Iedereen is van harte welkom! Het diner vindt plaats in twee shifts, om 16.30 en om 18 uur. Inloop is om 16 en 17.45 uur. Eigen bijdrage is 7 e uro. Met kortingspas is de prijs 5 euro. Kijk voor meer informatie op de reserveringssite van Resto VanHarte. "Tot snel bij Resto VanHarte!" glimlacht vrijwilliger Marco van Schaik. Voor meedoen aan de dialoog stuurt u een mail aan info@utrechtindialoog.nl ovv Dialoog Resto VanHarte 11 februari.

Resto VanHarte maakt kans op een Appeltje van Oranje. Dit is dé prijs van het Oranje Fonds voor projecten die mensen verbinden en eenzaamheid verminderen. De winnaar ontvangt €25.000 uit handen van koningin Máxima. Stem jij op ons? Dit kan tot en met 31 mei. Dankjewel!