Resto VanHarte opent nieuw buurtrestaurant in De Meevaart in Amsterdam-Oost

Resto VanHarte opent vandaag haar deuren in buurthuis De Meevaart op Balistraat 48A in Amsterdam-Oost. Vanaf nu koken vrijwilligers uit de buurt hier elke donderdag een lekker, gezond en betaalbaar driegangendiner onder begeleiding van chef-kok Jaap. Iedereen is van harte welkom om gezellig aan te schuiven. Houd je van lekker eten, heb je zin in een avondje uit en wil je nieuwe mensen leren kennen? Meld je dan nu aan via www.restovanharte.nl.

In verbinding met de buurt
Buurthuis De Meevaart bevindt zich midden in de bruisende Indische Buurt van Amsterdam. Er worden veel sociale activiteiten voor de directe omgeving georganiseerd. Hierdoor heeft het buurthuis een sterke binding met de buurt. Samen met de professionele inrichting van de keuken en het restaurant maakt dit De Meevaart tot een uitermate geschikte locatie voor Resto VanHarte. Iedereen is van harte welkom om gezellig aan te schuiven.

Wijkbewoners leren elkaar kennen
β€œBij Resto VanHarte genieten buurtbewoners van een lekker, gezond en betaalbaar driegangendiner. Maar bij Resto VanHarte gaat het niet alleen om eten, maar juist om ontmoeten en verbinden,” zegt Juul van Laar, Restomanager Amsterdam. "Het is gezellig om samen met buurtgenoten te eten, je leert elkaar op een andere manier kennen. Aan onze gemeenschappelijke eettafel ontstaan de mooiste gesprekken en bloeien vriendschappen op. Ik verwacht dan ook voor deze nieuwe locatie weer veel gezellige avonden.”

Iedereen is van harte welkom
Resto VanHarte is vanaf nu elke donderdag geopend in De Meevaart. Ontvangst is vanaf 17.30 uur en het diner start om 18.00 uur. Bijdrage voor het diner is 7 euro. Met stadspas (groene stip) is het vier euro en in heel 2022 geldt één plus één gratis. Reserveren is verplicht via www.restovanharte.nl of bel 0900 900 3030 op werkdagen tussen 09.00 en 12.30 uur.

Wil jij iets betekenen voor de buurt? Word vrijwilliger bij Resto VanHarte! We hebben leuke vacatures, onder andere in de keuken en in de bediening. Kom langs of geef je op bij Restomanager Juul van Laar via j.vanlaar@restovanharte.nl.

Resto VanHarte maakt kans op een Appeltje van Oranje. Dit is dΓ© prijs van het Oranje Fonds voor projecten die mensen verbinden en eenzaamheid verminderen. De winnaar ontvangt €25.000 uit handen van koningin MΓ‘xima. Stem jij op ons? Dit kan tot en met 31 mei. Dankjewel!