Resto VanHarte opent haar deuren weer op 31 maart

Resto VanHarte Enschede gaat vanaf donderdag 31 maart weer open. Vanaf die dag kunnen buurtgenoten elke week weer genieten van een lekkere maaltijd Γ©n goed gezelschap aan de gemeenschappelijke eettafel. Locatie is Speeltuin Stadsveld in Enschede. Er staat een heel nieuw vrijwilligersteam klaar om buurtgenoten te ontvangen. Iedereen is welkom om gezellig aan te schuiven.

Lekker, gezellig Γ©n veilig
Resto VanHarte wil dat samen eten lekker, gezellig Γ©n veilig is. In het buurtrestaurant gelden dan ook strikte hygiΓ«neregels in het restaurantgedeelte en in de keuken. Verder gelden de volgende RIVM-richtlijnen:

Iedereen is welkom
Iedereen is van harte welkom! Het diner start om 18.00 uur. Inloop is om 17.30 uur. Eigen bijdrage is 7 euro. Mee-eten kan uitsluitend door van te voren online te reserveren via https://reserveren.restovanharte.nl/ of via telefoon op 0900 900 3030.

Tot snel bij Resto VanHarte!

We hebben een verkeerde kleur rood Resto VanHarte-schorten liggen. Die kun jij nu voor slechts 5 euro kopen! Voor jezelf of cadeau voor een ander. Zolang de voorraad strekt.