Resto VanHarte opent eerste JongerenResto in Venlo

Op 8 april openen we de deuren van ons eerste JongerenResto bij poppodium Grenswerk in Venlo. Iedereen tussen de 16 en 30 jaar oud is van harte welkom om aan te schuiven voor een gezellig diner met open podium voor kunst, cultuur en muziek. De eerste twee keer is de toegang gratis. Daarna geniet je voor slechts 8 euro al van een lekkere, gezonde en verse maaltijd. Uiteraard zijn er opties voor vegetarisch, veganistisch en halal. Aanmelden kan heel makkelijk via www.restovanharte.nl/venlo. Reserveer snel als je erbij wilt zijn, want er is beperkt plek.

Steeds meer jongeren voelen zich eenzaam

Samen eten bij Resto VanHarte is een laagdrempelige manier om nieuwe mensen te leren kennen en je sociale netwerk uit te breiden. Ook bij het JongerenResto staat de ontmoeting en gezelligheid centraal. En dat is hard nodig! Jongeren voelen zich steeds vaker eenzaam. In 2021 voelde 14 procent van de jongeren tussen 15 en 25 jaar zich eenzaam (bron: CBS). Daarom zocht Resto VanHarte de samenwerking met poppodium Grenswerk om iets te organiseren voor deze groep.

Het eerste JongerenResto is op 8 april. Daarna vindt het om de twee weken plaats op maandag. Als het JongerenResto succesvol blijkt, breiden we het initiatief uit naar andere locaties en steden.

We hebben een verkeerde kleur rood Resto VanHarte-schorten liggen. Die kun jij nu voor slechts 5 euro kopen! Voor jezelf of cadeau voor een ander. Zolang de voorraad strekt.