Leuke vacatures in onder andere keuken en bediening bij sociaal buurtrestaurant in Middelburg

Resto VanHarte Middelburg zoekt vrijwilligers om meer verbinding te creëren in de buurt

Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte Middelburg zoekt vrijwilligers om meer verbinding te creëren in de buurt. Resto VanHarte brengt mensen met elkaar in contact aan de eettafel om eenzaamheid tegen te gaan. Iedereen die zich in wil zetten voor de ander en de handen uit de mouwen wil steken is van harte welkom om mee te helpen.

Het buurtrestaurant heeft leuke vacatures in onder andere de keuken en de bediening. Een mooie manier om nieuwe mensen te leren kennis, ervaring en kennis op te doen en je in te zetten voor de buurt. Geschikte kandidaten krijgen gedurende drie dagdelen een training om goed voorbereid aan de slag te gaan. Ervaring of opleiding is dan ook wel wenselijk, maar niet noodzakelijk. Op maandag 7 februari staan de sollicitatie/kennismakingsgesprekken gepland.

Op dit moment is Resto VanHarte gesloten in verband met de coronamaatregelen. Na 25 januari is er meer nieuws over een mogelijke opening van de horeca. Informatie over wat dit betekent voor Resto VanHarte is vanaf dat moment te vinden op de website www.restovanharte.nl. In Middelburg is Resto VanHarte normaalgesproken geopend op de volgende dagen:

Aanmelden als vrijwilliger en opvragen van meer informatie kan bij Cor de Jonge, Restomanager Zeeland via c.dejonge@restovanharte.nl.

Resto VanHarte maakt kans op een Appeltje van Oranje. Dit is dé prijs van het Oranje Fonds voor projecten die mensen verbinden en eenzaamheid verminderen. De winnaar ontvangt €25.000 uit handen van koningin Máxima. Stem jij op ons? Dit kan tot en met 31 mei. Dankjewel!