Resto VanHarte Middelburg weer in Gasthuis

Na een onregelmatige coronaperiode en vakantiesluiting opent Resto VanHarte de deuren van haar resto’s in Middelburg weer. Op de locaties Gasthuis (vanaf 12 oktober) en Buitenrust (vanaf 26 oktober) is iedereen weer welkom voor elkaars gezelligheid en een heerlijk en betaalbaar driegangendiner. De locatie Palet is al sinds juli wekelijks op maandag te bezoeken. Nu de locaties Gasthuis en Buitenrust na een jaar sluiting wegens corona weer open gaan, is er voor iedereen in Middelburg weer een Resto VanHarte in de buurt.

Nog wel 1,5 meter

Resto VanHarte brengt mensen samen onder het genot van een heerlijk en betaalbaar driegangendiner. Iedere week koken vrijwilligers een afwisselende maaltijd en is iedereen welkom om mee te genieten en in contact te komen met anderen.

Resto VanHarte Middelburg gaat weer volgens een vast schema open. Locatie Gasthuis start op 12 oktober en is iedere dinsdag te bezoeken, behalve de laatste dinsdag van de maand. Locatie Buitenrust is vanaf 26 oktober iedere laatste dinsdag van de maand geopend. De diners starten om 18:00 uur en inloop vanaf 17:30 uur. De coronamaatregelen gelden nog in beide verpleeghuizen en betalen kan alleen via PIN. Reserveren kan via reserveren.restovanharte.nl en via 0900-9003030 (werkdagen tot 12.30 uur).

Locaties en data

β€œWe zijn blij om onze deuren weer op de drie locaties te kunnen openen en onze gasten te mogen verwelkomen. Met de drie Resto’s proberen we er voor iedereen in Middelburg te zijn die op zoek is naar aansluiting en goed gezelschap. Allemaal onder het genot van de heerlijke driegangendiners die door onze chef en vrijwilligers worden gekookt en geserveerd,” zegt Josephine Elliott, Restomanager Zeeland.

We hebben een verkeerde kleur rood Resto VanHarte-schorten liggen. Die kun jij nu voor slechts 5 euro kopen! Voor jezelf of cadeau voor een ander. Zolang de voorraad strekt.