Wekelijks verbindend driegangendiner bij De Zoete Inval

Resto VanHarte Landsmeer opent feestelijk haar deuren

Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte Landsmeer gaat woensdag van start. Om dat te vieren vindt woensdagavond een buurtbarbecue plaats, waarbij commissaris van de Koning en voormalig Lid van de Tweede Kamer Jetta Klijnsma samen met Polle Janssens, directeur van Stichting Resto VanHarte en loco burgemeester Mandy Elfferich het buurtrestaurant officieel openen.

Na een opstartperiode van 6 weken, waarin werving, selectie en training van tien enthousiaste vrijwilligers heeft plaatsgevonden en het buurtrestaurant onder de aandacht is gebracht in de buurt, gaan de deuren van Resto VanHarte Landsmeer nu open voor het brede publiek. Vanaf 13 oktober is iedereen, iedere week, welkom voor een heerlijk en betaalbaar driegangendiner en om van de gezelligheid van elkaar te genieten. Resto VanHarte Landsmeer wordt mede mogelijk gemaakt door de hulp van de Zorgcirkel, CliΓ«ntenraad de Keern, SamenMeer, WelzijnWonenplus, Gemeente Landsmeer en alle vrijwilligers.

Week tegen Eenzaamheid
Op woensdag 6 oktober, zal de opening feestelijk plaatsvinden. Resto VanHarte organiseert voor de gelegenheid een buurtbarbecue. De opening wordt officieel gemaakt door Jetta Klijnsma, voorzitter van de Raad van Toezicht van Resto VanHarte, Polle Janssens, directeur van Resto VanHarte en Mandy Elfferich, wethouder Sociale Zaken Landsmeer. Onder het genot van een stukje taart en een glas bubbels knippen zij het lintje door.

De opening vindt plaats tijdens de Week tegen Eenzaamheid (30 september t/m 7 oktober). Tijdens deze week wordt landelijk aandacht gevraagd voor het onderwerp en staan ontmoeting en verbinding centraal. Resto VanHarte organiseert landelijk activiteiten, zoals speeddates, diners met gastkoks en een verhalenwedstrijd, waarvan de winnaar bekend wordt gemaakt in het programma Koffietijd.

Mee-eten
Wil je ook genieten van een heerlijk driegangendiner? Vanaf 13 oktober kun je iedere week reserveren om mee te eten via 0900-900 3030 of reserveren.restovanharte.nl. Het driegangenmenu wordt vers gekookt, is gezond en kost 8 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen. Het diner vindt plaats in De Zoete Inval, Marktplein 12, Landsmeer (gratis parkeren).

We hebben een verkeerde kleur rood Resto VanHarte-schorten liggen. Die kun jij nu voor slechts 5 euro kopen! Voor jezelf of cadeau voor een ander. Zolang de voorraad strekt.