Resto VanHarte introduceert gloednieuwe variant van KinderResto

Resto VanHarte lanceert een nieuwe variant van KinderResto. We zijn hiermee begonnen in Amsterdam. Wegens succes breiden we het nu uit naar Utrecht.

Bij KinderResto leren kinderen tussen acht en twaalf jaar over een gezonde voeding en levensstijl. Onder begeleiding van een chef-kok bereiden ze zelf een gezonde maaltijd. Tijdens het koken komen op een speelse en luchtige manier diverse onderwerpen aan bod, zoals vitaminen, sporten en bewegen, zoet en suiker, slapen en ontspannen. Tijdens het koken werken de kinderen ook aan hun sociale, creatieve en communicatieve vaardigheden. En daarna wordt er samen gegeten.

In deze nieuwe opzet verbinden we kinderen met de gasten in onze buurtrestaurants. Kinderen worden actief betrokken bij de voorbereiding en uitvoering van het driegangendiner, waarbij ze samen met de gasten van hun eigen kookkunsten genieten. Ouders en familie zijn van harte welkom om mee te eten. Zo slaan we een brug tussen verschillende generaties. Het is een fantastische manier om samen te koken, te genieten en contact te maken!

We hebben een verkeerde kleur rood Resto VanHarte-schorten liggen. Die kun jij nu voor slechts 5 euro kopen! Voor jezelf of cadeau voor een ander. Zolang de voorraad strekt.