Resto VanHarte Hoeverstaete opent haar deuren weer op 20 april

Resto VanHarte Alkmaar gaat vanaf woensdag 20 april weer open in Hoeverstaete. Vanaf die dag kunnen buurtgenoten elke week weer genieten van een lekkere maaltijd én goed gezelschap aan de gemeenschappelijke eettafel. Locatie is Hoeverstaete (voorheen De Vleugels) op Terborchhof 1. Iedereen is welkom om gezellig aan te schuiven.

Lekker, gezellig én veilig
Resto VanHarte wil dat samen eten lekker, gezellig én veilig is. In het buurtrestaurant gelden dan ook strikte hygiëneregels in het restaurantgedeelte en in de keuken. Verder gelden de volgende RIVM-richtlijnen:

Iedereen is welkom
Iedereen is van harte welkom! Het diner start om 18.00 uur. Inloop is om 17.30 uur. Bijdrage voor het diner is 8 euro en met de Alkmaarpas (saldopas) 5 euro. Mee-eten kan uitsluitend door van te voren online te reserveren via https://reserveren.restovanharte.nl/ of via telefoon op 0900 900 3030.

Tot snel bij Resto VanHarte!

We hebben een verkeerde kleur rood Resto VanHarte-schorten liggen. Die kun jij nu voor slechts 5 euro kopen! Voor jezelf of cadeau voor een ander. Zolang de voorraad strekt.