Resto VanHarte en Voedingscentrum nodigen buurtgenoten uit voor gezelligheid en gezonde maaltijd

Op dinsdag 19 oktober nodigen Resto VanHarte en het Voedingscentrum buurtgenoten uit om samen te genieten van een gezellig en gezond diner. De ontmoeting staat hierbij voorop. Medewerkers van het Voedingscentrum zijn medeverantwoordelijk voor het menu, koken mee en organiseren een activiteit over gezond eten. Iedereen is welkom om mee te doen en gezellig aan te schuiven. Locatie is buurtcentrum De Yp op Oeverwallaan 130 in Den Haag. Houd jij van gezelligheid, (gezond) eten en wil je nieuwe mensen leren kennen? Meld je aan!

Frouke Formsma, Restomanager Den Haag: “Bij Resto VanHarte draait het om de ontmoeting. De maaltijd is slechts het middel om mensen met elkaar te verbinden. Maar we vinden het wel belangrijk dat we een lekkere, betaalbare en gezonde maaltijd serveren. We zijn dan ook heel erg benieuwd naar de ideeën en tips van het Voedingscentrum om dit nog beter te doen. En we hopen dat onze gasten door deze samenwerking nieuwe inzichten opdoen om ook thuis gezonder te koken."

Schuif gezellig aan bij Resto VanHarte
Iedereen is van harte welkom bij het buurtdiner. Reserveren is verplicht. Dit kan via https://reserveren.restovanharte.nl/ of via 0900 900 3030 (maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur). Het diner start om 18.00 uur. Inloop is vanaf 17.30 uur. Bijdrage voor het diner is zeven euro, maar met Ooievaarspas is het 3,50 euro.

We hebben een verkeerde kleur rood Resto VanHarte-schorten liggen. Die kun jij nu voor slechts 5 euro kopen! Voor jezelf of cadeau voor een ander. Zolang de voorraad strekt.