Resto VanHarte, Amare en Residentie Orkest bieden diner voor 200 mantelzorgers

Ben jij mantelzorger en wil je eens een welverdiend avondje uit samen met degene waar je voor zorgt? Op vrijdag 10 november bieden we samen met Open Amare en het Residentie Orkest een diner voor 200 mantelzorgers in Den Haag. Het diner is voor mantelzorgers. Zij eten, samen met de persoon voor wie ze zorgen, gratis mee. Dus woon je als mantelzorger in Den Haag? Meld je dan snel aan voor het diner.

Op 10 november is de Dag van de Mantelzorg. In heel Nederland worden er dan activiteiten georganiseerd om mantelzorgers in het zonnetje te zetten. Tijdens het diner kunnen mantelzorgers elkaar ontmoeten, verhalen delen en samen een ontspannen avondje uit beleven. Tijdens het diner kunnen de gasten genieten van muziek van het Residentie Orkest en van verhalen over mantelzorg, zowel op het podium als met elkaar.

De avond wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds Sluyterman van Loo.

Aanmelden voor het diner

Aanmelden voor het diner is verplicht en kan tot 8 november via restovanharte.nl/amare2023 of via 0900 900 3030 van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur. Het diner start om 18.00 uur. Om lange wachttijden bij de deur te voorkomen zijn er verschillende aankomsttijden waarvoor gereserveerd kan worden. Het gaat om vijf tijdsblokken tussen 16.30 uur en 17.30 uur. Het is belangrijk dat je op het door jouw gereserveerde tijdstip arriveert. Vanaf 16.30 uur staat er iets lekkers op tafel.

Resto VanHarte maakt kans op een Appeltje van Oranje. Dit is dΓ© prijs van het Oranje Fonds voor projecten die mensen verbinden en eenzaamheid verminderen. De winnaar ontvangt €25.000 uit handen van koningin MΓ‘xima. Stem jij op ons? Dit kan tot en met 31 mei. Dankjewel!