Resto VanHarte Den Bosch weer van start

Na een onregelmatige coronaperiode en vakantiesluiting opent Resto VanHarte de deuren van haar resto’s in Den Bosch weer. Op de locaties BBS Boschveld, BBS Hambaken en BBS Nieuw-Zuid is iedereen vanaf september weer welkom voor elkaars gezelligheid en een heerlijk en betaalbaar driegangendiner. Nu BBS Hambaken na een jaar sluiting wegens corona weer open gaat, is er voor iedereen in Den Bosch weer een Resto VanHarte in de buurt.

Nog wel 1,5 meter

Resto VanHarte brengt mensen samen onder het genot van een heerlijk en betaalbaar driegangendiner. Iedere week koken vrijwilligers een afwisselende maaltijd en is iedereen welkom om mee te genieten en in contact te komen met anderen.

Resto VanHarte Den Bosch gaat in september weer volgens een voorlopig vast schema open. De diners starten om 18:00 uur en inloop vanaf 17:30 uur. Er is wel nog beperkt plek: de anderhalve meter maatregel geldt nog zolang deze door de overheid wordt afgegeven. Reserveren kan via reserveren.restovanharte.nl. En goed nieuws voor houders van Resto VanHarte dinerbonnen van 2021: de geldigheid wordt verlengd tot en met 31-12-2021.

Locaties en data

β€œWe zijn blij om onze deuren weer op de drie locaties te mogen openen en onze gasten te mogen verwelkomen. Met de drie resto’s proberen we er voor iedereen in Den Bosch te zijn die op zoek is naar aansluiting en een goed gezelschap. Allemaal onder het genot van de heerlijke driegangendiners die door onze vrijwilligers worden gekookt en geserveerd,” zegt Manita Rovers, Resto manager Tilburg & Den Bosch.

Resto VanHarte maakt kans op een Appeltje van Oranje. Dit is dΓ© prijs van het Oranje Fonds voor projecten die mensen verbinden en eenzaamheid verminderen. De winnaar ontvangt €25.000 uit handen van koningin MΓ‘xima. Stem jij op ons? Dit kan tot en met 31 mei. Dankjewel!