Gasten van Resto VanHarte kunnen vanaf 22 september weer aanschuiven voor de maaltijd en gezelligheid

Resto VanHarte De Rekere weer open in Alkmaar

Resto VanHarte gaat per 22 september weer open in wijkcentrum De Rekere. Nadat de Resto-avond er langere tijd niet door kon gaan wegens het coronavirus, staan de deuren nu weer wagenwijd open. Iedereen is welkom om gezellig aan te schuiven. Buurtgenoten kunnen nu weer samen genieten van een lekkere maaltijd Ên goed gezelschap aan de gemeenschappelijke eettafel. Het Resto is om de week geopend op woensdag, op de even weken.

Iedereen is van harte welkom
Iedereen is van harte welkom. Inloop is vanaf 17.30 uur. Het diner start om 18.00 uur. De bijdrage is acht euro per persoon en vijf euro voor houders van een Alkmaarpas met saldo. Mee-eten kan uitsluitend door van te voren online te reserveren via https://reserveren.restovanharte.nl/ of via telefoon op 0900 900 3030 (maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur). Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

We hebben een verkeerde kleur rood Resto VanHarte-schorten liggen. Die kun jij nu voor slechts 5 euro kopen! Voor jezelf of cadeau voor een ander. Zolang de voorraad strekt.