Gasten van Resto VanHarte kunnen weer aanschuiven voor de maaltijd en gezelligheid

Resto VanHarte De Pleinen weer open in Ede

Locatie: Elke donderdag
Vilente De Pleinen
Pollenstein 174
6714 DH Ede

Resto VanHarte De Pleinen in Ede is weer open. Vanaf die dag kunnen buurtgenoten weer genieten van een lekkere maaltijd Γ©n goed gezelschap aan de gemeenschappelijke eettafel. Iedereen is welkom om gezellig aan te schuiven. Bij de heropening houdt Resto VanHarte de richtlijnen van het RIVM in acht. Mee-eten kan dan ook uitsluitend door van tevoren online te reserveren via https://reserveren.restovanharte.nl/ of via telefoon op 0900 900 3030.

Lekker, gezellig Γ©n veilig
Resto VanHarte wil dat samen eten lekker, gezellig Γ©n veilig is. In het buurtrestaurant gelden dan ook strikte hygiΓ«neregels in het restaurantgedeelte en in de keuken. Verder gelden de volgende RIVM-richtlijnen:

Iedereen is welkom
Iedereen is van harte welkom! Het diner start om 18.00 uur. Inloop is om 17.30 uur. De eigen bijdrage is 7 euro. De maaltijd kan ook betaald worden via 'Ede doet mee'; na ontvangst van de bestelling moet er nog wel gereserveerd worden bij Resto VanHarte. Kijk op onze reserveringssite om te reserveren en voor meer informatie. Tot snel bij Resto VanHarte!

We hebben een verkeerde kleur rood Resto VanHarte-schorten liggen. Die kun jij nu voor slechts 5 euro kopen! Voor jezelf of cadeau voor een ander. Zolang de voorraad strekt.