Gasten van Resto VanHarte kunnen weer aanschuiven voor de maaltijd en gezelligheid

Resto VanHarte De Pleinen weer open in Ede

Locatie: Elke donderdag
Vilente De Pleinen
Pollenstein 174
6714 DH Ede

Resto VanHarte De Pleinen in Ede is weer open. Vanaf die dag kunnen buurtgenoten weer genieten van een lekkere maaltijd Γ©n goed gezelschap aan de gemeenschappelijke eettafel. Iedereen is welkom om gezellig aan te schuiven. Bij de heropening houdt Resto VanHarte de richtlijnen van het RIVM in acht. Mee-eten kan dan ook uitsluitend door van tevoren online te reserveren via https://reserveren.restovanharte.nl/ of via telefoon op 0900 900 3030.

Lekker, gezellig Γ©n veilig
Resto VanHarte wil dat samen eten lekker, gezellig Γ©n veilig is. In het buurtrestaurant gelden dan ook strikte hygiΓ«neregels in het restaurantgedeelte en in de keuken. Verder gelden de volgende RIVM-richtlijnen:

Iedereen is welkom
Iedereen is van harte welkom! Het diner start om 18.00 uur. Inloop is om 17.30 uur. De eigen bijdrage is 7 euro. De maaltijd kan ook betaald worden via 'Ede doet mee'; na ontvangst van de bestelling moet er nog wel gereserveerd worden bij Resto VanHarte. Kijk op onze reserveringssite om te reserveren en voor meer informatie. Tot snel bij Resto VanHarte!