Resto VanHarte De Grevelingen weer open in Den Bosch

Gasten van Resto VanHarte kunnen vanaf vrijdag 13 mei weer aanschuiven voor de maaltijd en gezelligheid bij de Van Neijnsel locatie De Grevelingen

Resto VanHarte De Grevelingen in Den Bosch gaat per 13 mei weer open. Vanaf die vrijdag kunnen bewoners en buurtgenoten weer genieten van een lekkere maaltijd Ên goed gezelschap aan de gemeenschappelijke eettafel. Onder het mom 'thuis uiteten' wil Van Neynsel samen met Resto VanHarte iedereen weer welkom heten. "Heerlijk voor de bewoners om eens thuis uit te gaan eten, en zo vrienden, kinderen, wijkbewoners uit te nodigen mee te eten," geeft Manita Rovers, Resto Manager bij Resto VanHarte Den Bosch aan. "Zo werken we actief mee aan de wens van het huis om de buurt meer binnen te halen en open te staan voor bredere integratie in de wijk."

Reserveren is verplicht en betalen met de pin ook, het huis is namelijk 'contant-vrij'. Op werkdagen kan er gebeld worden tussen 09.00 en 12.30 uur met 0900 – 900 3030 om te reserveren en we vragen iedereen aan te geven of men een bewoner van het huis is of niet.

Iedereen is welkom

Iedereen is van harte welkom! Het diner start om 18.00 uur. Ontvangst is vanaf 17.30 uur. De kosten voor een driegangendiner zijn 8 euro, gasten die onder minima vallen betalen 5 euro en gasten die een voedselbank of Quiet pas hebben, betalen maar 2,50 euro p.p. Kinderen t/m 12 jaar betalen de helft van de prijs van hun begeleider. Tot snel bij Resto VanHarte!

We hebben een verkeerde kleur rood Resto VanHarte-schorten liggen. Die kun jij nu voor slechts 5 euro kopen! Voor jezelf of cadeau voor een ander. Zolang de voorraad strekt.