Resto VanHarte Amsterdam Oost verhuist!

Resto VanHarte Amsterdam Oost verhuist na de zomerstop van De Flevopoort naar Buurthuis Archipel. Het buurthuis is slechts 400 meter van de oude locatie vandaan, midden in de gezellige Indische Buurt.

Wanneer?
Op 12 augustus wordt er nog even gewend aan de nieuwe locatie, er kunnen dan alleen maaltijden worden afgehaald. Vanaf 19 augustus opent Resto VanHarte Amsterdam Oost de deuren op de nieuwe locatie Archipel.

Iedere week is er plaats voor 20 personen โ€“ of meer, wanneer de coronamaatregelen dat toelaten โ€“ die vanaf 17:30 uur van harte welkom zijn. Het drie-gangen diner begint om 18:00 uur, tot ongeveer 19.30 uur. Reserveren kan via https://www.restovanharte.nl/onze-restos/.

Het drie-gangen diner kost 6 euro per persoon, maar met de Stadspas slechts 4 euro. De Stadspas actie verhuist ook gewoon mee: met zโ€™n tweeรซn kom samen eten of je haalt twee maaltijden af voor 4 euro!

Tot snel!

Resto VanHarte maakt kans op een Appeltje van Oranje. Dit is dรฉ prijs van het Oranje Fonds voor projecten die mensen verbinden en eenzaamheid verminderen. De winnaar ontvangt โ‚ฌ25.000 uit handen van koningin Mรกxima. Stem jij op ons? Dit kan tot en met 31 mei. Dankjewel!