Pensioendiner bij Resto VanHarte Dordrecht

Op woensdag 5 oktober vindt het eerste pensioendiner plaats bij Resto VanHarte Dordrecht. Locatie is het Polderwiel op Dudok-Erf 58. Tijdens het diner gaan gepensioneerden en niet-gepensioneerden met elkaar in gesprek over hoe je je pensioen kunt invullen, zodat uitwisseling plaatsvindt en men van elkaar kan leren. Iedereen is van harte welkom om gezellig aan te schuiven. Het diner is een initiatief van de Gemeente Dordrecht.

Pensioen vergroot risico op eenzaamheid

Met pensioen gaan is een emotionele gebeurtenis die veel invloed kan hebben op je (dagelijks) leven. Bij dit soort gebeurtenissen kan eenzaamheid op de loer liggen. Na pensionering kan het gebrek aan (zinvolle) dagbesteding het risico op eenzaamheid vergroten. Mensen die net met pensioen zijn missen de context van het werkzame leven; de uitdagingen, ergens verwacht worden. Veel mensen moeten zichzelf en hun rol in het leven opnieuw uitzoeken. Met het pensioendiner brengen Resto VanHarte en Gemeente Dordrecht gepensioneerden en niet-gepensioneerden samen om elkaar verder helpen hun (toekomstig) pensioen zinvol in te vullen.

Iedereen is van harte welkom

Iedereen is van harte welkom om mee te eten of mee te helpen bij het pensioendiner. Het diner start om 17.30 uur. Inloop is vanaf 17.00 uur. Bijdrage voor het driegangendiner is 8 euro. Reserveren is verplicht. Dit kan via www.restovanharte.nl of via 0900 900 3030 (maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur).

We hebben een verkeerde kleur rood Resto VanHarte-schorten liggen. Die kun jij nu voor slechts 5 euro kopen! Voor jezelf of cadeau voor een ander. Zolang de voorraad strekt.