Paul Feldbrugge aangetrokken als projectleider “Vergroting impact eenzaamheidbestrijding”

Paul’s primaire taak is het vergroten van onze impact; we willen meer ontmoetingen creëren tussen buurtgenoten met gevoelens van eenzaamheid. Onze ambitie voor 2023 is 100.000 ontmoetingen. En daarna willen elk jaar verder groeien. Dat kan door op meer plekken Resto’s te openen, meer Resto-avonden te organiseren vanuit een bestaande locatie en door meer mensen te ontvangen op een Resto-avond. Daarnaast willen we het aantal KinderResto’s uitbreiden.

Deze groei kunnen we alleen realiseren met voldoende financiële middelen. Een andere belangrijke opdracht van Paul is dan ook om de samenwerking met het lokale bedrijfsleven uit te breiden. Er is veel mogelijk. Bedrijven kunnen bijvoorbeeld een Resto adopteren, een (thema-)avond te sponsoren of ons voorzien van gratis boodschappen. Kijk hier voor meer mogelijkheden.

Paul: “Ik heb veel zin in deze opdracht. Ik ken Resto VanHarte van binnen en van buiten. In de tijd dat ik Restomanager was, zag ik hoeveel de Resto-avonden betekenden voor onze gasten. Mensen keken er de hele week naar uit en genoten zo van een gezellige avond. Ik vind het dan ook heel leuk om Resto VanHarte te helpen om nog meer mensen te verwelkomen in onze Resto’s. En om het lokale bedrijfsleven erbij te betrekken. Want eenzaamheid bestrijden en voorkomen kun je niet alleen, dat moeten we samen doen.”

We hebben een verkeerde kleur rood Resto VanHarte-schorten liggen. Die kun jij nu voor slechts 5 euro kopen! Voor jezelf of cadeau voor een ander. Zolang de voorraad strekt.