Opening nieuwe locatie Resto VanHarte in De Nieuwe Stede in Tilburg

Resto VanHarte Tilburg opende dinsdag 26 april een nieuwe locatie in de wijk Zuid. Elke twee weken wordt er door wijkbewoners heerlijk gekookt onder professionele begeleiding van de Resto-kok Rick. Hiermee is een wijkdiner terug in dit wijkcentrum aan de Capucijnenstraat 156.

Wijkbewoners leren elkaar kennen

β€œEigenlijk gaat het bij Resto VanHarte niet alleen om eten, maar juist om ontmoeten en verbinden,” zegt Manita Rovers, Restomanager van Resto VanHarte Tilburg. β€œWe hebben hier het stokje van het wijkdiner kunnen overnemen, die helaas na Corona niet meer op konden starten. We laten vrijwilligers van toen instromen in het Resto-team. Zo zijn we met buurtbewoners voor buurtbewoners aan de slag en kunnen de waardevolle ontmoetingen en gezellige gesprekken aan de eettafel weer plaatsvinden.β€œ

Resto VanHarte is vanaf nu elke dinsdag in de oneven weken geopend in het wijkcentrum Nieuwe Stede. Ontvangst is vanaf 17.30 uur en het diner start om 18.00 uur. Reserveren is verplicht, via www.restovanharte.nl of bel 0900 900 3030 op werkdagen tussen 09.00 en 12.30 uur. Het driegangendiner is altijd vers, gezond en betaalbaar.

Wil jij graag vrijwilligerswerk doen voor jouw directe buurtbewoners? Kom langs of geef je op bij Restomanager Manita Rovers, via m.rovers@restovanharte.nl.

We hebben een verkeerde kleur rood Resto VanHarte-schorten liggen. Die kun jij nu voor slechts 5 euro kopen! Voor jezelf of cadeau voor een ander. Zolang de voorraad strekt.