Ontmoeting voor 125 inwoners van Venlo dankzij schenking buurtbewoner

Naast een avond gratis eten voor onze gasten in Venlo, kunnen 125 inwoners van Venlo hun buurtgenoten (beter) leren kennen door gratis aan te schuiven bij een driegangendiner in Resto VanHarte Ut Tref. Een schenking van 1.000 euro maakt dit mogelijk. Vaste gasten ontvangen dinerbonnen om iemand uit te nodigen om een keertje gratis mee te eten. Het gaat dan om mensen met een klein sociaal netwerk die baat hebben bij de formule van Resto VanHarte: samen eten tegen eenzaamheid. De actie loopt tot eind dit jaar.

De schenking wordt gedaan door Diane van den Hoogen. Zij kreeg gisteren tijdens het diner in Ut Tref een cheque voor het mogelijk maken van de ontmoetingen. Met deze schenking wil Diane eenzaamheid in Venlo tegengaan. Zij doet de schenking naar aanleiding van haar werkjubileum bij Achmea.

Iedereen is welkom

Iedereen is welkom om aan te schuiven bij Resto VanHarte. In Venlo is de eigen bijdrage voor het driegangendiner 7,50 euro. Met Stadspas Venlo is het 5 euro. De diners starten om 18.00 uur. De inloop is vanaf 17.30 uur. In Venlo vinden er diners plaats op drie locaties:

Reserveren is verplicht en kan via www.restovanharte.nl/venlo of via 0900-900 30 30 (ma-vr 9.00 tot 12.30 uur).

Resto VanHarte maakt kans op een Appeltje van Oranje. Dit is dΓ© prijs van het Oranje Fonds voor projecten die mensen verbinden en eenzaamheid verminderen. De winnaar ontvangt €25.000 uit handen van koningin MΓ‘xima. Stem jij op ons? Dit kan tot en met 31 mei. Dankjewel!