Nieuwe Resto VanHarte locatie in Amsterdam ZuidOost

We gaan uitbreiden in Amsterdam ZuidOost! Vanaf 15 december zijn er vier Resto-avonden in de nieuwe Resto VanHarte locatie buurthuis Gein. En vanaf 12 januari 2024 is er elke tweede vrijdag van de maand een extra avond in de Resto VanHarte locatie buurtcentrum Holendrecht.

Sanne Doedens, Restomanager Amsterdam: โ€œWe zijn heel blij dat we deze extra avonden kunnen aanbieden. Onze Resto-avonden zitten altijd vol. En we willen geen nee verkopen. Het is dus geweldig dat we met deze extra avonden meer mensen een gezellig avondje uit kunnen bieden. Iedereen is van harte welkom om aan te schuiven bij de diners. Het maakt niet uit of je alleen komt of samen of je jong bent of oud.โ€

We zijn blij dat we vanaf nu nog meer gasten in ZuidOost een lekker diner met mooie ontmoetingen kunnen bieden. Woon je in regio Amsterdam en wil je gezellig komen eten? Kijk op restovanharte.nl/amsterdam voor een overzicht van de data en om te reserveren.

Resto VanHarte maakt kans op een Appeltje van Oranje. Dit is dรฉ prijs van het Oranje Fonds voor projecten die mensen verbinden en eenzaamheid verminderen. De winnaar ontvangt โ‚ฌ25.000 uit handen van koningin Mรกxima. Stem jij op ons? Dit kan tot en met 31 mei. Dankjewel!