Nieuw Resto VanHarte in Venlo

Op 10 februari opende een nieuw Resto haar deuren in regio Venlo. Het nieuwe Resto bevindt zich in BMV De Vilgaard in Velden op Schandeloseweg 1. Iedere donderdag zijn buurtbewoners hier van harte welkom om aan te schuiven voor gezelligheid en een lekkere, betaalbare maaltijd. Bijdrage voor de maaltijd is 7,50 euro. Houders van de Venlopas betalen vijf euro.

Met de opening van dit nieuwe Resto zijn er in totaal nu drie Resto’s in Venlo. En daar zijn we natuurlijk hartstikke blij mee. Restomanager Hein van der Kroft: β€œVanuit de gemeente/buurt was er de wens naar meer verbinding in Velden om eenzaamheid en sociaal isolement tegen te gaan. Daarom openden we op 10 februari hier een nieuw Resto. Met dit nieuwe Resto creΓ«ren we een gezellige ontmoetingsplek in de buurt waar iedereen welkom is. Een beproefd recept voor meer verbinding en contact in de buurt!”

Iedereen is van harte welkom

Iedereen is van harte welkom om aan te schuiven. Dus heb je behoefte aan een gezellige avond of wil je nieuwe mensen leren kennen? Meld je aan via reserveren.restovanharte.nl of bel 0900 900 3030 maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.30 uur. Tot snel bij Resto VanHarte!

We hebben een verkeerde kleur rood Resto VanHarte-schorten liggen. Die kun jij nu voor slechts 5 euro kopen! Voor jezelf of cadeau voor een ander. Zolang de voorraad strekt.