Mantelzorgers ontmoeten elkaar bij Resto VanHarte

Op 10 november is het de Dag van de Mantelzorg. Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte organiseert daarom in samenwerking met Incluzio drie diners speciaal voor Mantelzorgers in Leiden. Mantelzorgers Ć©n de mensen voor wie ze zorgen eten samen voor de prijs van Ć©Ć©n. De diners vinden plaats op 7 november in buurthuis Matilo, op 8 november in buurthuis Vogelvlucht en op 10 november in Op Eigen Wieken. Met de diners wil Resto VanHarte mantelzorgers een leuke avond uit bieden.

EĆ©n op de drie Nederlanders zorgt (langdurig) voor een ander. Bijna Ć©Ć©n op de tien van deze mantelzorgers voelt zich zwaar belast. Met deze mantelzorgdiners wil Resto VanHarte hen een steuntje in de rug bieden. Tijdens een leuke avond uit kunnen zij andere mantelzorgers uit de buurt ontmoeten. En er zijn mantelzorgcoaches van Incluzio aanwezig voor vragen en advies. De diners worden mede gefinancierd door het Druckerfonds.

Schuif gezellig aan!
Mantelzorgers kunnen gratis aanschuiven voor het diner. Overige gasten betalen zeven euro voor het driegangendiner of vier euro wanneer zij een minimuminkomen hebben. Inloop is om 17.30 uur. Het diner start om 18.00 uur. Graag van tevoren reserveren via www.restovanharte.nl of bel 0900 900 3030 tussen 9.00 en 12.30 uur. Wil je zeker zijn van een plek? Reserveer dan zo snel mogelijk.

We hebben een verkeerde kleur rood Resto VanHarte-schorten liggen. Die kun jij nu voor slechts 5 euro kopen! Voor jezelf of cadeau voor een ander. Zolang de voorraad strekt.