Maaike uit Leiden winnaar Valentijnwinactie

Maaike uit Leiden is de gelukkige winnaar van onze Valentijnwinactie. Maaike: β€œIk deed mee met de actie omdat het doel van Resto VanHarte mij heel erg aanspreekt. Resto VanHarte bestrijdt en voorkomt eenzaamheid door een warme, gastvrije plek in de buurt te creΓ«ren waar iedereen welkom is. Een mooi initiatief! Ik kende Resto VanHarte al; in Leiden zijn er meerdere Resto’s. Ze hebben een belangrijke buurtfunctie: mensen ontmoeten elkaar hier en staan open voor elkaar. Wat mij betreft zouden er nog veel meer van dit soort ontmoetingsplekken mogen zijn.

Eigenlijk heb ik niks met Valentijnsdag. Het is mij te commercieel. Maar het is wel goed om een moment in het jaar te hebben waarin je wat meer naar elkaar omkijkt. Bijvoorbeeld naar je familie, vrienden of buurtgenoten. Als je op die manier samen Valentijnsdag kan vieren, is het toch wel mooi."

We hebben een verkeerde kleur rood Resto VanHarte-schorten liggen. Die kun jij nu voor slechts 5 euro kopen! Voor jezelf of cadeau voor een ander. Zolang de voorraad strekt.