Wie gun jij een fijne kerst?

Kerst vier je samen bij Resto VanHarte Alkmaar

Kerst vier je samen. Daarom kan iedereen die samen kerst wil vieren terecht bij Resto VanHarte voor een feestelijk, lekker en gezellig kerstdiner. Het is een mooie gelegenheid om zelf een heerlijk avondje uit te beleven of een ander uit te nodigen voor een gezellig diner. In Alkmaar vinden de diners plaats op dinsdag 20 december in Wijkcentrum Overdie en op woensdag 21 december in Hoeverstaete (voorheen De Vleugels). Iedereen is welkom om gezellig aan te schuiven.

Iedereen is welkom

De eigen bijdrage voor het diner is acht euro en met de Alkmaarpas vijf euro. De diners starten om 18.00 uur en zijn om 20.00 uur afgelopen. Reserveren is verplicht en kan via www.restovanharte.nl of telefonisch via 0900 900 30 30 op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur (gebruikelijke belkosten).

Draag bij tegen eenzaamheid met kerst!

Voor mensen met gevoelens van eenzaamheid is de kerstperiode extra zwaar. Resto VanHarte vindt dan ook dat iedereen de kans moet krijgen om samen kerst te vieren. Daarom roept de stichting Nederlanders op om deze kerst bij te dragen tegen eenzaamheid. Dat kan door een donatie te doen, een kerstcadeau te kopen in de VanHarte webshop of door mee te helpen als vrijwilliger.

Voor Elkaar: bijdragen aan een socialer, gezonder en duurzamer Nederland

Albert Heijn lanceert deze kerstperiode het platform 'Voor Elkaar'. Samen met hun maatschappelijke partners zetten zij zich in voor een socialer, gezonder en duurzamer Nederland. Resto VanHarte is samen met Voedselbank Nederland, Het Rode Kruis en het Vergeten Kind gekozen tot één van deze partners. Via ‘Voor Elkaar’ kunnen Albert Heijn klanten met hun statiegeld, Air Miles of door één euro op te tellen bij de online boodschappen een bijdrage leveren aan het goede doel. In het geval van Resto VanHarte betekent dat een bijdrage tegen eenzaamheid in de kerstperiode.

Resto VanHarte maakt kans op een Appeltje van Oranje. Dit is dé prijs van het Oranje Fonds voor projecten die mensen verbinden en eenzaamheid verminderen. De winnaar ontvangt €25.000 uit handen van koningin Máxima. Stem jij op ons? Dit kan tot en met 31 mei. Dankjewel!