Jetta Klijnsma vertrekt als voorzitter Raad van Toezicht Resto VanHarte

Jetta Klijnsma vertrekt per 1 januari 2022 na vier jaar als voorzitter van de Raad van Toezicht van de Stichting VanHarte. Met haar kennis van het sociale domein, haar bestuurlijke kwaliteit en haar uitgebreide netwerk leverde zij in een cruciale fase een belangrijke bijdrage om de organisatie een stevig en toekomstbestendig fundament te geven. Het zoeken naar een nieuwe voorzitter is inmiddels gestart.

Polle Janssens, directeur-bestuurder Resto VanHarte: β€œJetta Klijnsma heeft een belangrijke rol gespeeld voor Stichting VanHarte. Mede dankzij haar niet aflatende inzet is Resto VanHarte een gezonde organisatie met een goede strategische visie op de toekomst. We vinden het jammer dat ze weggaat. Door Jetta begin 2022 tot ambassadeur van onze organisatie te benoemen blijft ze ook in de toekomst betrokken.”

Jetta Klijnsma: β€œAl sinds de oprichting van Resto VanHarte in 2004 draag ik de organisatie een warm hart toe. Ik heb gezien dat samen koken en eten een probaat middel is bij de bestrijding van eenzaamheid. Ik was dan ook vereerd dat ik in 2018 gevraagd werd als voorzitter van de Raad van Toezicht. Na mijn aantreden bleek dat Resto VanHarte er niet goed voor stond. Ik ben blij en dankbaar dat we met elkaar, met mijn medeleden van de Raad van Toezicht, de medewerkers van Resto VanHarte en uiteraard alle vrijwilligers, ervoor gezorgd hebben dat de organisatie weer (financieel) gezond is. Resto VanHarte is klaar voor de toekomst. Nu is het moment dat ik het stokje overdraag. Ik kijk ernaar uit om de organisatie verder te zien groeien en bloeien in mijn nieuwe rol als ambassadeur, want ik blijf graag voor Resto VanHarte uitrukken!”

We hebben een verkeerde kleur rood Resto VanHarte-schorten liggen. Die kun jij nu voor slechts 5 euro kopen! Voor jezelf of cadeau voor een ander. Zolang de voorraad strekt.