Geslaagde BBQ in Loosduinen

Op 28 juli verzorgde Resto VanHarte op de wekelijkse locatie in wijkcentrum de Geest in Loosduinen een BBQ. Twee jaar geleden zijn wij hier weer gestart en inmiddels schuiven er wekelijks 40 gasten aan om te genieten van de gezelligheid en een driegangendiner. De BBQ was in samenwerking met stadstuin de GroeneGeest. Gasten en vrijwilligers hebben samen op de binnenplaats gegeten en konden tussendoor of na het eten een wandeling doen door de moestuin en de pluktuin.

Na de BBQ bedankten de gasten de vrijwilligers voor de enorm goede sfeer. Twee weken later werd er nog over gesproken en was iedereen aan het nagenieten. Deze avond was mogelijk met dank aan de fantastische vrijwilligers van Resto VanHarte en de stadstuin.

Lijkt het jou ook leuk om een keer aan te schuiven op een vrijdag in wijkcentrum de Geest. Dat kan! Reserveren kan via www.restovanharte.nl/denhaag. Elke vrijdag eten we gezamenlijk van 17.30 tot ongeveer 19.00. De eigen bijdrage is €7 (of €3,50 met Ooievaarspas).

We hebben een verkeerde kleur rood Resto VanHarte-schorten liggen. Die kun jij nu voor slechts 5 euro kopen! Voor jezelf of cadeau voor een ander. Zolang de voorraad strekt.