Feestelijk diner met live muziek bij Resto VanHarte Leidsche Rijn

Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte organiseert aanstaande vrijdag een feestelijk diner met live muziek van ensemble Lahaka in Buurtcentrum Bij de Buren in Parkwijk Leidsche Rijn. Lahaka is een akoestisch zeskoppig ensemble dat met name klezmer en balkanmuziek speelt op onder andere viool, gitaar, accordeon, en (bas)klarinet. Er mag dus gedanst worden! Houd je van muziek, gezelligheid en lekker en betaalbaar uit eten gaan? En wil je nieuwe mensen leren kennen? Schuif dan gezellig aan! Kun je er niet bij zijn? Op 12 april speelt Lahaka ook tijdens het paasdiner met de Zonnebloem bij Resto VanHarte Kanaleneiland. Meld je dus snel aan. Je bent van harte welkom.

Iedereen is van harte welkom
Resto VanHarte organiseert wekelijks lekkere diners voor meer verbinding in de stad; op vrijdag in Buurtcentrum Bij de Buren in Parkwijk en op dinsdag bij het Driegeneratiecentrum in Kanaleneiland. Iedereen is van harte welkom. Reserveren is wel nodig. Dit kan via https://reserveren.restovanharte.nl/ of via 0900 900 3030 (maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur). Het diner start om 18.00 uur. Inloop is vanaf 17.30 uur. Bijdrage voor het diner is zeven euro. Met een u-pas 5 euro, en dat kun je ook uit het u-pasbudget betalen. Kinderen betalen de helft.

Resto VanHarte maakt kans op een Appeltje van Oranje. Dit is dΓ© prijs van het Oranje Fonds voor projecten die mensen verbinden en eenzaamheid verminderen. De winnaar ontvangt €25.000 uit handen van koningin MΓ‘xima. Stem jij op ons? Dit kan tot en met 31 mei. Dankjewel!