Een liefdevolle kerst voor iedereen

Beter eten verbindt, juist met kerst. Daar is Martijn Versteegh, manager Beter Eten bij Albert Heijn, van overtuigd. Daarom staat bij Albert Heijn deze decembermaand een liefdevolle kerst centraal. Een liefdevolle kerst is een kerst die je samen met anderen viert. Eigenlijk heeft iedereen recht op een liefdevolle kerst. Dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend en daarom draagt Albert Heijn Resto VanHarte een warm hart toe.

Martijn: β€œAlbert Heijn staat met twee benen middenin de maatschappij. Dagelijks hebben we contact met miljoenen mensen die bij ons hun boodschappen doen. We weten wat Nederland bezighoudt, waar Nederland van droomt, maar ook waar mensen mee worstelen. Neem Kerst. Voor veel mensen de gezelligste tijd van het jaar. Het moment om met dierbaren samen te komen en lekker te genieten van een heerlijk kerstdiner in elkaars gezelschap. Maar voor sommige klanten zijn deze dagen niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk donker. Samen gezellig kerst vieren is helaas lang niet voor iedereen vanzelfsprekend.”

β€œAlbert Heijn wil dat iedereen de kans krijgt om een liefdevolle kerst te beleven. Daarom hebben we de samenwerking gezocht met Resto VanHarte. Door de huidige coronamaatregelen ziet die er anders uit dan we van te voren hadden bedacht. Maar met onze feestelijke kerstlunches en het grote live online kerstdiner brengen we toch veel mensen bij elkaar: fysiek en online. Ik nodig iedereen dus uit om zich hiervoor aan te melden. En er met elkaar een mooie kerst van te maken.”

We hebben een verkeerde kleur rood Resto VanHarte-schorten liggen. Die kun jij nu voor slechts 5 euro kopen! Voor jezelf of cadeau voor een ander. Zolang de voorraad strekt.