Met een klein beetje statiegeld, maak je een groot verschil

Sinds maandag kun je twee weken lang (van 15 t/m 28 april) bij Albert Heijn je statiegeld doneren om samen gezond en lekker eten bereikbaar te maken voor iedereen. Alle opbrengsten gaan rechtstreeks naar de maatschappelijke partners van Albert Heijn: Resto VanHarte, Voedselbanken Nederland en Het Rode Kruis. Samen kunnen we zorgen voor warme maaltijden voor mensen die het (tijdelijk) financieel niet redden of die bijna altijd alleen eten. Als je wilt, kun je vandaag nog je statiegeld doneren bij een Albert Heijn bij jou in de buurt.

Sinds 2022 maakt Resto VanHarte onderdeel uit van het platform Voor Elkaar. In dit platform werkt Albert Heijn aan haar missie om Nederland een beetje beter, gezonder en socialer te maken. Dat doen ze ook samen met hun drie maatschappelijke partners: Voedselbanken Nederland, Het Rode Kruis en Resto VanHarte. Via het platform kunnen klanten van Albert Heijn hun AH Miles of een bedrag naar keuze doneren aan één van de goede doelen. Zo helpt Albert Heijn ons om onze buurtdiners tegen eenzaamheid mogelijk te maken.

Resto VanHarte maakt kans op een Appeltje van Oranje. Dit is dΓ© prijs van het Oranje Fonds voor projecten die mensen verbinden en eenzaamheid verminderen. De winnaar ontvangt €25.000 uit handen van koningin MΓ‘xima. Stem jij op ons? Dit kan tot en met 31 mei. Dankjewel!