De kracht van doorzetten: themadiner met Resto VanHarte en Utrecht in Dialoog

Op dinsdag 1 november organiseert sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte samen met Utrecht in Dialoog een themadiner rondom het thema doorzetten, met als speciale gastpresentator en spoken-word artiest Gabriel Erlach. De avond maakt deel uit van festival Women's Voices. Locatie is Kanaleneiland: 3-generatiecentrum op Bernadottelaan 23 in Utrecht. Iedereen is van harte welkom om gezellig aan te schuiven en mee te doen.

Wat geeft jou de kracht en motivatie om door te zetten? Wat zorgt ervoor dat je je blijft inzetten voor een betere toekomst voor jezelf, je familie, je vrienden, je buren, je buurt, of de wereld? Tijdens deze feestelijke avond laten we ons inspireren door de kracht en het doorzettingsvermogen van vrouwen. Deze avond is echter niet alleen voor vrouwen, iedereen is van harte welkom! We ontmoeten en inspireren elkaar onder het genot van een heerlijke maaltijd van Resto VanHarte en een optreden van Gabriel Erlach. β€œSamenkomen, inspirerende verhalen van vrouwen horen, ervaringen uitwisselen: dat hebben we nodig om samen verder te komen,” aldus Erlach.

Iedereen is van harte welkom
Iedereen is van harte welkom om mee te eten of om mee te helpen tijdens het diner. Het diner start om 17.30 uur en de inloop is vanaf 18.00 uur. De avond eindigt rond 20.15 uur met de mogelijkheid nog even na te praten. Voor het diner vragen we een bijdrage van € 7, met U-pas € 5. Een extra donatie is altijd welkom. Reserveren is verplicht. Dit kan via www.restovanharte.nl of via 0900 900 3030 (maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur).

We hebben een verkeerde kleur rood Resto VanHarte-schorten liggen. Die kun jij nu voor slechts 5 euro kopen! Voor jezelf of cadeau voor een ander. Zolang de voorraad strekt.