Broers Henk en Cees halen met wandelen 4Daagse 1500 euro op tegen eenzaamheid

Broers Henk en Cees wandelden de 4Daagse om geld in te zamelen tegen eenzaamheid in Lelystad. Ze haalden hiermee meer dan 1500 euro op. Een geweldige prestatie. Resto VanHarte wil alle donateurs hartelijk bedanken, ook namens Henk en Cees.

Dankzij de geweldige opbrengt kan Resto VanHarte nog meer mooie ontmoetingen realiseren tussen buurtgenoten in Lelystad. Er is veel eenzaamheid in deze stad; zo'n 13 procent van de inwoners voelt zich ernstig eenzaam (gezondheidsmonitor RIVM 2020). Met onze buurtdiners komen we hiertegen in actie. Door mensen met elkaar in verbinding te brengen aan de eettafel, zorgen we samen voor minder eenzaamheid en meer sociaal contact in de buurt.

Henk en Cees ontvingen niet alleen mooie donaties, maar ook mooie woorden van de donateurs. Bertus zei bijvoorbeeld: "Wat een mooi doel en met zoveel passie om belangeloos te koken voor onze medemens die het wat minder heeft. Ga zo door met jullie goede werk." Ook Aye steunt het initiatief van Cees en Henk: "Ik steun de doelstelling van Resto VanHarte en alle vrijwilligers die hun bijdrage leveren."

Een deel van de donaties kwam binnen via de site van de 4Daagse en een deel werd rechtstreeks overgemaakt naar Resto VanHarte. Sponsoren van Henk en Cees en doneren tegen eenzaamheid kan nog steeds. Ga hiervoor naar de site van de 4Daagse. Alvast heel hartelijk dank.

We hebben een verkeerde kleur rood Resto VanHarte-schorten liggen. Die kun jij nu voor slechts 5 euro kopen! Voor jezelf of cadeau voor een ander. Zolang de voorraad strekt.