Appeltje van Oranje: bedankt voor jullie steun

Van 22 t/m 31 mei was de stemtiendaagse voor een Appeltje van Oranje, de prijs van het Oranje Fonds voor projecten die mensen verbinden en eenzaamheid verminderen. 50 initiatieven deden hieraan mee. De stemtiendaagse is slechts ÊÊn onderdeel van het proces. De drie winnaars worden bepaald op basis van hun presentatie later deze week en een bezoek aan het project.

Tijdens de stemtiendaagse vroeg het Oranje Fonds aandacht voor al deze mooie projecten en de initiatieven deden zelf ook hun best om stemmen te werven. Met als resultaat veel aandacht voor het thema eenzaamheid.

Er werd massaal op Resto VanHarte gestemd: we kregen 3017 stemmen en behaalden een mooie tweede plek. We willen iedereen die op ons stemde van harte bedanken! Jullie steun helpt ons om eenzaamheid te bestrijden en mensen met elkaar te verbinden.

Alle 50 initiatieven gaan nu door naar de volgende ronde voor een Appeltje van Oranje. Samen blijven we ons inzetten tegen eenzaamheid en voor meer verbinding in onze samenleving. Want eenzaamheid bestrijd je niet alleen, dat doe je samen!

We hebben een verkeerde kleur rood Resto VanHarte-schorten liggen. Die kun jij nu voor slechts 5 euro kopen! Voor jezelf of cadeau voor een ander. Zolang de voorraad strekt.