Sponsor een training gastvrijheid voor onze vrijwilligers

Wil jij een tastbare en praktische bijdrage leveren aan de strijd tegen eenzaamheid? Overweeg dan eens om een of meerdere vrijwilligerstrainingen gastvrijheid mogelijk te maken. Vrijwilligers zijn de ruggengraat van onze buurtrestaurants. Met jouw steun kunnen we ervoor zorgen dat onze vrijwilligers de nodige vaardigheden en kennis hebben om een warme en gastvrije omgeving te creΓ«ren voor mensen die behoefte hebben aan verbinding en gezelschap.

Door gastvrijheidstrainingen te sponsoren, draag je direct bij aan het versterken van de sociale cohesie in lokale gemeenschappen en het verminderen van gevoelens van isolatie en eenzaamheid. Met jouw steun kunnen we niet alleen de kwaliteit van onze dienstverlening verbeteren, maar ook onze positieve impact op het welzijn van buurtbewoners vergroten. Samen kunnen we een gemeenschap creΓ«ren waarin iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt, en waar niemand zich alleen hoeft te voelen.

Neem, als je dat wilt, vandaag nog contact op met John van Duin via fw@restovanharte.nl of doneer direct via onderstaand formulier.

Hartelijk dank!

Namens alle gasten en vrijwilligers van Resto VanHarte

Heading

Tekst onder kop

Eenmalig doneren
Aantal
x {bedrag}

Laat weten wie je bent

Gegegevens
6 characters left
Mogen wij je bellen?
Nieuwsbrief ontvangen?

Overzicht

Betaalgegevens

Betalen met iDeal