Sponsor een training gastvrijheid voor onze vrijwilligers

Wil jij een tastbare en praktische bijdrage leveren aan de strijd tegen eenzaamheid? En wil je jouw maatschappelijke betrokkenheid of die van je bedrijf op een bijzondere manier invullen? Overweeg dan eens om een of meerdere vrijwilligerstrainingen gastvrijheid te sponsoren. Vrijwilligers zijn de ruggengraat van onze buurtrestaurants. Met jouw steun kunnen we ervoor zorgen dat onze vrijwilligers de nodige vaardigheden en kennis hebben om een warme en gastvrije omgeving te creΓ«ren voor mensen die behoefte hebben aan verbinding en gezelschap.

Door gastvrijheidstrainingen te sponsoren, draag je direct bij aan het versterken van de sociale cohesie in lokale gemeenschappen en het verminderen van gevoelens van isolatie en eenzaamheid. Met jouw steun kunnen we niet alleen de kwaliteit van onze dienstverlening verbeteren, maar ook onze positieve impact op het welzijn van buurtbewoners vergroten. Samen kunnen we een gemeenschap creΓ«ren waarin iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt, en waar niemand zich alleen hoeft te voelen.

Neem, als je dat wilt, vandaag nog contact op met John van Duin via fw@restovanharte.nl om de mogelijkheden te bespreken of doneer direct via onderstaand formulier.

Hartelijk dank namens alle gasten en vrijwilligers van Resto VanHarte!

Heading

Tekst onder kop

Eenmalig doneren
Aantal
x {bedrag}

We sturen je graag een bevestiging

Gegegevens
6 characters left
Nieuwsbrief ontvangen?

Betaalgegevens

Betalen met iDeal