Maak 25 ontmoetingen mogelijk

Wil jij direct en betekenisvol impact maken op het bestrijden van eenzaamheid in jouw gemeenschap? Overweeg dan om 25 ontmoetingen mogelijk te maken in ons buurtrestaurant. Met jouw steun kunnen we niet alleen warme maaltijden serveren aan onze gasten, maar ook een gevoel van verbondenheid en ondersteuning bieden aan de mensen die dit het hardst nodig hebben.

Je bepaalt zelf in welke stad en in welke buurt je ontmoetingen sponsort. Uiteraard kunnen we je hier in adviseren. Je draagt bij aan een initiatief dat een positieve impact heeft op het welzijn van buurtbewoners. Laten we samen bouwen aan een omgeving waarin mensen zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelen.

Als sponsor draag je niet alleen bij aan de bestrijding van eenzaamheid, maar krijg je ook de kans om jouw maatschappelijke betrokkenheid of die van je bedrijf te tonen aan een breed publiek. Samen kunnen we een verschil maken en een warmere, hechtere gemeenschap creΓ«ren waarin niemand zich alleen hoeft te voelen. Neem, als je dat wilt, vandaag nog contact op met John van Duin via fw@restovanharte.nl of doneer direct via onderstaand formulier.

Hartelijk dank!

Namens alle gasten van Resto VanHarte

Heading

Tekst onder kop

Eenmalig doneren
Aantal
x {bedrag}

Laat weten wie je bent

Gegegevens
6 characters left
Mogen wij je bellen?
Nieuwsbrief ontvangen?

Overzicht

Betaalgegevens

Betalen met iDeal